Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, flachblättrig, Blättchen abgezupft
- 1 Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 Schalotten, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 2 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Chiliflocken, getrocknet
- 60 g Weissweinessig
- 200 g Olivenöl
- 25 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 623 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10min
Caponata Siciliana
30 min
Sweet Chili Poulet mit Kabissalat
2 godz.
Thai Tom Yum
45 min
Café-de-Paris
30 min
Marokkanisches Lamm mit Zitronen-Couscous
4 godz.
Rinds-Laab
1 godz. 5 min
Asiatischer Gurkensalat mit geräucherter Entenbrust
10min
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1h 10min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 Std.
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.