Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Karotten, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Lauch, in Ringen (5 mm)
- 300 g Weisswein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Miesmuschel, frisch, gesäubert, entbartet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Hollandaise
15 min
Sizilianischer Crevettensalat
40 min
Crevetten süss-sauer
1h 15 min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20 min
Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli
1h 20 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Muscheln nach Seemannsart
30 min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20 min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h