Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Karotten, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Lauch, in Ringen (5 mm)
- 300 g Weisswein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Miesmuschel, frisch, gesäubert, entbartet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatar
10 Min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2h 15min
Sizilianischer Crevettensalat
40min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45 Min
Coq au vin
2h
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.
Spaghettini mit Muschelsauce
1h 5min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 Min
Muscheln nach Seemannsart
30min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min