Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Karotten, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Lauch, in Ringen (5 mm)
- 300 g Weisswein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Miesmuschel, frisch, gesäubert, entbartet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 Min
Bernerplatte
1 Std. 15 Min
Muscheln nach Seemannsart
30 Min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 Std. 15 Min
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3u.
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min
Tatar
10 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min