Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Karotten, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Lauch, in Ringen (5 mm)
- 300 g Weisswein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Miesmuschel, frisch, gesäubert, entbartet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glühwein
20min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Crème brûlée
2h 30 min
Coq au vin
2h
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 min
Teriyaki-Pouletschenkel
2u. 5min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2j 15 menit
Muscheln nach Seemannsart
30 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h