Kalbfleisch in Thunfischsauce

Kalbfleisch in Thunfischsauce

4.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 13u.
8 Portionen

Ingrediënten

Thunfischsauce
  • Sonnenblumenöl
    300 g
  • Thunfisch, in Öl abgetropft
    80 g
  • eingelegte Kapern und etwas mehr zum Garnieren
    10 g
  • Sardellenfilets in Öl
    3
  • Essig
    1 TL
  • Ei
    1
  • Eigelb
    1
  • Zitronensaft
    20 g
  • Salz nach Geschmack
    2 Prisen
Für das Kalbfleisch
  • weisses Kalbfleisch aus der Oberschale (800-1000 g)
    1
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Wasser zum Dampfgaren
    1000 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 38.07 g
Calorieën 2814 kJ / 675 kcal
Vetten 58.1 g
Koolhydraten 0.05 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...