Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Zucker
- 30 g Mandeln
- Butter zum Einfetten
- 340 g Weissmehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
-
1 ½
TL Vanillezucker selbstgemacht
of 1 TL natürlicher Vanilleextrakt
Zitronenfüllung
- 150 g Zucker
- Zitronenschale von 3 bis 5 Zitronen
- 1 Ei
- 4 Eigelbe
- 130 g Zitronensaft von 3 bis 5 Zitronen
- 100 g Butter, in Stücken
Baiserhaube
- 160 g Zucker
- 4 Eiweisse
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 2178 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Tarte Tatin
1 Std. 15 Min
Sauce béarnaise
20 min
Brownies
45 Min
Crema catalana
40min
Schwedischer Rüebli-Brownie
2 Std.
Fruchtige Zitronentarte mit Baisertupfen
4 godz. 40 min
Florentiner
2 Std.
Kürbis-Kokossuppe
45 Min
Knusperchips mit Guaçamole
1 Std.
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Zitronen-Baiser-Tarte
2 godz. 30 min