Rosenkohl mit Speck und Mandeln

Rosenkohl mit Speck und Mandeln

4.3 57 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Bratspeck, in Tranchen in Stücken (1 cm)
    150 g
  • Wasser
    400 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Rosenkohl
    800 g
  • Mandelstifte
    50 g
  • Maisstärke (z. B. Maizena)
    4 TL
  • Wasser zum Anrühren
    2 EL
  • Honig
    1 EL
  • Pfeffer
    4 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 Portionen

Eiwitten 66.8 g
Calorieën 6019 kJ / 1437 kcal
Vetten 90 g
Koolhydraten 72 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...