Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Bratspeck, in Tranchen, in Stücken (1 cm)
- 400 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- 800 g Rosenkohl
- 50 g Mandelstifte
- 4 TL Maisstärke (z.B. Maizena)
- 2 EL Wasser, zum Anrühren
- 1 EL Honig
- 4 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 6 Portionen
- Calorieën
- 6019 kJ / 1437 kcal
- Eiwitten
- 66.8 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 90 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Blumenkohlgratin
55min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2 Std. 15 Min
Apfelrotkohl
1h 10min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45min
Kartoffelsalat Badische Art
6 godz.
Bohnensalat mit Speck
40 min
Bernerplatte
1h 15min
Grüne Bohnen mit Tomaten und Petersilie
55min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min