Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Weisskabis, in vierteln oder achteln, Strunk entfernt
- ½ TL Salz
Dressing
- 100 g Schalotten, halbiert
-
50
g Obstessig
of 50 g Rotweinessig - 60 g Öl
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 802 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 505 mg
Alternatieve recepten
Linsen-Tomateneintopf
1h 30min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 dk
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10 dk
Weisskabissalat (TM6)
15 min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette (TM6)
15 min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15 min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 Min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 dk
Gemüsesalat Thermomix® Style
10 dk
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1sa
Bohnen-Tomaten-Salat
30 dk
Randensalat
10 dk