Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Rapsöl
- 30 g Apfelessig
- 1 EL Senf
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 2 Stängel Peterli, Blätter abgezupft
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 500 g Wasser
- 500 g grüne Bohnen, frisch, gerüstet
- 50 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Speckwürfeli
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1251 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 Min
Bernerplatte
1h 15min
Kartoffelsalat Badische Art
6 Std.
French Dressing
20 Min
Kartoffelsalat
1h 5min
Knöpfli
50 Min
Wurst-Käse-Salat
10min
Randensalat
10min
Rüeblisalat
15min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 Min
Zucchettibeilage
30 Min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 Min