Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenpüree
- 40 g Tomaten, getrocknet, in Öl
- 15 g Honig
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL Dill, frisch, Spitzen abgezupft
- 1 ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Paprika, geräuchert, gemahlen
- 4 Schweinshals, Steak (je min. 3 cm dick)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3119.8 kJ / 745.7 kcal
- Eiwitten
- 43.6 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 58.9 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine-Baguettes
40 Min
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1h 15min
Schnelles Zwirbelbrot
40 Min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce (TM6)
1h 15min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10min
Kartoffelstock nature
55min
Pulled-Pork-Burger
4 Std. 50 Min
Spargeln mit Kartoffeln und Joghurthollandaise
45min
Sauce béarnaise
20 λεπτ.
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 λεπτ.
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55min