Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinieren des Tri-Tip Rindsfleisches
- 2 TL Paprika, geräuchert, gemahlen
- 1 TL Paprika edelsüss, gemahlen
- 2 TL Salz
- 2 TL Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Chilipulver
- ½ TL Knoblauchpulver
- ½ TL Zwiebelpulver
- ¼ - ½ TL Cayennepfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- 900 - 1100 g Tri-Tip Rindsfleisch (Bürgermeisterstück)
Grillieren des Tri-Tip Rindsfleisches und der Maiskolben
- pflanzliches Öl zum Bestreichen des Grills
- 4 Maiskolben
Krautstiel und Fertigstellung
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 20 g Olivenöl
- 300 g Krautstiel, in Streifen
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1840.5 kJ / 439.6 kcal
- Eiwitten
- 60.1 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 3.5 mg
Alternatieve recepten
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1h
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1h 15min
Wurst-Käse Salat (TM6)
25 min
Chicken Tikka
3h 30min
Honig-Glace
17h 45 min
Zitronen-Glace
12h 30min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1h 20min
Trenette mit Pesto
45 Min
Caramel-Glacé
9h
Vanille-Quark-Glacé
3h
Currywürstchen mit Linsen
1h