Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 180 g Rapsöl
- 1 Bund Dill (20 g), abgezupft
- 120 g Zucker
- 20 g Weissweinessig
- 10 g Zitronensaft
- 30 g Senf, mittelscharf
- 30 g Honigsenf
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
Salat
- 2 Gurken (750 g), in Stücken (4 cm)
- 250 g Cherry-Tomaten, halbiert
- ¾ TL Salz
Fisch
- 500 g Wasser
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (je ca. 150 g)
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3796 kJ / 906.5 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 68.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Aprikosen-Frischkäse-Kuchen
4h
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 min
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
1h 35min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Penne mit Miesmuscheln
1h
Lauch dünsten (200 g)
20 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h 20 min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 Min
Spinat-Radieschen-Salat
15 Min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1h 20 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5hod. 10min