Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Schalotten, halbiert
- 300 g Hähnchenbrust, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Champignons, geviertelt oder geachtelt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Königinpasteten (z. B. von Lacroix), ggf. ausgehöhlt
- 60 g Mehl
- 400 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1283 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Käsewähe
50 min.
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Sauce Béarnaise
40 min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Spaghetti Carbonara
25min
Sauce Béarnaise
15min
Gebackene Eier mit Spinat
40 min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40 min
Mini-Quiches mit Schinken
2 godz.
Filet Wellington
1hod. 45min
Quiche mit Schinken und Spinat
1 godz. 20 min