Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Schalotten, halbiert
- 300 g Hähnchenbrust, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Champignons, geviertelt oder geachtelt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Königinpasteten (z. B. von Lacroix), ggf. ausgehöhlt
- 60 g Mehl
- 400 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 - 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1283 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini-Quiches mit Schinken
2h
Sauce Béarnaise
20 Min
Sauce Béarnaise
15min
Quiche Lorraine
50 Min
Sauce Béarnaise
40 Min
Geschmortes Kalbsragout
2 Std. 10 Min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Rieslingspasteten
2 godz. 30 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Fondue Chinoise
2h 40min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 Std.
Filet Wellington
1 Std. 45 Min