Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Gruyère, in Stücken
- 400 g Appenzeller, in Stücken
- 500 g helles Hefebier
- 30 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3718 kJ / 889 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 38 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 2099 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30 min
Croque Monsieur
20min
Scottish Eggs
1 godz.
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1h 45min
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35 min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40min
Eierlikör-Sabayon
15 min
Safran-Risotto mit Zucchini-Mousse und Baconpulver
2 Std. 15 Min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35 min
Sauce Rouille
25 min
Sloppy-Joe-Hot-Dog
45min