Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Gruyère, in Stücken
- 400 g Appenzeller, in Stücken
- 500 g helles Hefebier
- 30 g Speisestärke
- 1 TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3718 kJ / 889 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 38 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 2099 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45 min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 godz. 20 min
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6h 15min
Cheese-Makkaroni
30 min
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9 Std.
Café-de-Paris-Butter
4h 10min
Speckwaffeln mit Kräuterbutter
45 min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Croque Monsieur
20 min
Cheese Fries
45 min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1 godz. 30 min