Käse-Bier-Fondue

Käse-Bier-Fondue

4.0 34 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Petersilie abgezupft
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Gruyère in Stücken
    400 g
  • Appenzeller in Stücken
    400 g
  • helles Hefebier
    500 g
  • Speisestärke
    30 g
  • Salz
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ½ TL
  • Muskat
    ¼ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 2099 mg
Eiwitten 57 g
Calorieën 3718 kJ / 889 kcal
Vetten 64 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 38 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...