Rinderfilet Wellington

Rinderfilet Wellington

3.9 19 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u.
8 Portionen

Ingrediënten

Rinderfilet
  • Olivenöl
    3 EL
  • Dijon-Senf
    2 EL
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Rinderfilet am Stück
    800 - 1000 g
Crêpes
  • Milch
    125 g
  • Weizenmehl Type 550
    70 g
    70 g Weizenmehl Type 405
  • Ei
    1
  • Salz
    2 Prisen
  • Olivenöl zum Einfetten
Pilz-Duxelles
  • braune Champignons frisch, halbiert
    600 g
    600 g weiße Champignons, frisch, halbiert
  • Thymian abgezupft
    5 Zweige
    1 TL Thymian, getrocknet
  • Knoblauchzehen
    2
  • Schalotten halbiert
    50 g
    50 g Zwiebel, halbiert
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
Fertigstellung
  • Parmaschinken (ca. 6-8 Scheiben)
    100 g
  • Blätterteig aus dem Kühlregal, z. B. von Henglein®
    275 g
  • Mehl zum Bearbeiten
  • Eigelb verquirlt
    2

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Portion

Natrium 903 mg
Eiwitten 35 g
Calorieën 2302 kJ / 550 kcal
Vetten 33 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...