Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 180 g Porree, in Stücken, nur der weiße Teil
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 20 g Butter
- 650 g Wasser
-
3
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 200 g Weißwein, trocken (Riesling)
- 200 g Sahne
- Salz zum Abschmecken
- Pfeffer zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1604 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Weißwein-Suppe
30 min
Cremesüppchen mit Kaffeeschaum
45 min
Zabaglione
15min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Eierlikör
15min
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Vermicelles
3h 15min
Weißweinsuppe
45 min
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30 min
Parmesansüppchen
25min