Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g frische Petersilienblätter
- 25 g Schnittlauch, in Röllchen
- 3 Zweige Majoran, abgezupft
- 5 g Dill
- 5 g frische Thymianblättchen
- 10 g Basilikumblätter, frisch
- 30 g Ketchup
- 15 g Senf
- 15 g Kapern
- 60 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 5 Sardellenfilets, in Öl
- 1 TL Branntweinessig
- 2 TL Cognac
- 1 TL Sherry (optioneel)
- 1 TL Weinbrand (optioneel)
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Curry
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 5 g Zitronensaft
- ½ TL geriebene Orangenschale
- 15 g Orangensaft
- 8 g Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Butter, weich
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 792 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 187 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummer Thermidore
35 Min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1 Std.
Rhabarber-Salsa
15 Min
Grünes Burger-Relish
40 Min
Vitello Tonnato
48 godz.
Gougère mit Zwiebeln, Käse und Speck
1 Std.
Sauce Rouille
25min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3u.
Himbeer-Balsamico-Sirup mit Rosmarin
3u.
Dattel-Speck-Dip
30 Min
Chili-Cheese-Dip
15 Min
Thymian-Honig-Dressing
5 Min