Apparaten en accessoires
Erdbeer-Prosecco-Sorbet mit Kokoskugeln
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 Portionen
Ingrediënten
Erdbeer-Prosecco-Sorbet
-
Zucker50 g
-
Erdbeeren, TK500 g
-
Prosecco100 g
Kokos-Kugeln
-
Kokosraspeln und etwas mehr zum Wälzen300 g
-
Kokosöl1 TL
-
Agavendicksaft100 g
-
Minze (optioneel) zum Garnieren
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Natrium
22 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1938 kJ /
463 kcal
Vetten
33 g
Vezels
9.9 g
Verzadigd vet
29 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mama, Papa...
14 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Avocado-Gurken-Salat
20min
Eierpunsch
20min
Limettenbutter
5min
Eier-Curry-Salat
1u. 30min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24u.
Maracuja-Crème-brûlée
4u.
Schoko-Chili-Eis mit Whiskey-Sirup
15u.
Gurken-Himbeer-Sorbet
8u. 10min
Mascarponecreme mit Butter-Karamell-Birnen und Cookie-Crunch
25min
Slow Birnen in Rotweinsud
5u.
Virgin Sangria
35min
Erdbeer-Vanille-Sorbet
10min