![Curry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan) Curry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2682d72908a876e4679989370d4d9848/Derivates/7a77cb081e5aa6c0c2c1bf3503dd38370cbb0294.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe
- ½ frische Chilischote, rot, nach Wunsch entkernt
- 100 g Sojadrink
- 3 TL Zitronensaft
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Salz
- 150 g Mango, in Stücken (3-4 cm)
- 2 TL Curry
- 60 g vegane Frischkäse-Alternative (z. B. von Simply V®)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 997 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 445 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganer Piña-Colada-Shake
5 Min
Sweet Chilli Sauce
40 min
Vegane Crème Brûlée
7hod.
Weiße Schoko-Orangen-Sauce mit Pistazien
15 dk
Lebkuchen-Gewürz
5 Min
Advents-Punsch
20 min
Vietnamesischer Nudelsalat
40 min
Pilz-Puder
5 Min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15 dk
Tahin-Mandel-Eis
15 Std.
Miso-Erdnuss-Dip
5 Min
Veganer Käse-Dip
40 min