Apparaten en accessoires
Kabeljauwsoep met Spinazie
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1192.6 mg
Eiwitten
31.2 g
Calorieën
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
26.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Soep, puur genieten
4 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 godz. 20 min
Chicago deep dish-pizza
Brak ocen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Brak ocen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Brak ocen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 godz. 30 min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Brak ocen
Vegetarische hamburger
45 min
Koolstoofpot met kalkoen
40 min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Brak ocen
Zeevruchtensoep
30 min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Brak ocen
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen