Salade de petit épeautre au magret, aux haricots et aux noix

Salade de petit épeautre au magret, aux haricots et aux noix

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • 350 g de petit épeautre
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à café de sel et un peu pour la vinaigrette
  • 300 g de haricots verts frais équeutés
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à café bombée d'huile de noix
  • 2 c. à soupe de vinaigre de vin
  • du poivre moulu
  • ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 100 g de feuilles de roquette
  • 150 g de magret de canard fumé en tranches
  • 80 g de noix décortiquées

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 693.8 mg
Eiwitten 24.9 g
Calorieën 2992.8 kJ / 715.3 kcal
Vetten 40.9 g
Vezels 13.1 g
Verzadigd vet 7.3 g
Koolhydraten 70.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...