Apparaten en accessoires
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 portie
Ingrediënten
-
nori vel in stukken1
-
gepekelde augurken in stukken50 g
-
knolselder in stukken60 g
-
rode ui klein, gehalveerd1
-
mayonaise veganistisch (zie tip)120 g
-
mosterd1 tl
-
citroensap3 - 4 scheutjes
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
witte kikkererwten, uit blik uitlekgewicht 240 g1 blik
-
roggebrood horizontaal snijden4
-
groene slabladeren4
-
komkommer dun (ongeveer 2 mm)12 sneetjes
-
tuinkers afgesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
1303 kJ /
313 kcal
Vetten
16 g
Vezels
7.2 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Quick & Healthy Lunch
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Sate Ayam
1u. 30min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen
Groentepannenkoekjes
20min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Vegetarische hamburger
45min
Tunesische Chorba
45min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Linzenbrood
1u. 55min
Stevige linzenchili
50min