Apparaten en accessoires
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 portie
Ingrediënten
-
nori vel in stukken1
-
gepekelde augurken in stukken50 g
-
knolselder in stukken60 g
-
rode ui klein, gehalveerd1
-
mayonaise veganistisch (zie tip)120 g
-
mosterd1 tl
-
citroensap3 - 4 scheutjes
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
witte kikkererwten, uit blik uitlekgewicht 240 g1 blik
-
roggebrood horizontaal snijden4
-
groene slabladeren4
-
komkommer dun (ongeveer 2 mm)12 sneetjes
-
tuinkers afgesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
1303 kJ /
313 kcal
Vetten
16 g
Vezels
7.2 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Quick & Healthy Lunch
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Tiramisu Smoothie
5min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Groentepannenkoekjes
20min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen