Apparaten en accessoires
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
2 portie
Ingrediënten
Gefermenteerde rode kool
-
rode kool300 g
-
zout10 g
-
rode wijn200 g
-
sherryazijn100 g
-
sumak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels2
-
steranijs¼ stuk
-
kruidnagel1
-
laurierblad, gedroogd1
Knolselderpuree
-
knolselder geschild, in blokjes gesneden260 g
-
melk130 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
zout5 g
Gebraden eendenborst
-
water3300 g
-
zout150 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)2
Afronding
-
rode bietensap70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
water10 g
Voeding per 2 portie
Calorieën
1835.1 kcal /
7678.2 kJ
Eiwitten
83.2 g
Vetten
117.4 g
Koolhydraten
79.1 g
Vezels
12.2 g
Verzadigd vet
68.1 g
Natrium
64751.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Glutenvrij Brood
Geen beoordelingen
Speculoos Druiven Tiramisu
Geen beoordelingen
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Mojito
5min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Pasta met crème van pistache
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Geen beoordelingen