Apparaten en accessoires
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
2 portie
Ingrediënten
Gefermenteerde rode kool
-
rode kool300 g
-
zout10 g
-
rode wijn200 g
-
sherryazijn100 g
-
sumak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels2
-
steranijs¼ stuk
-
kruidnagel1
-
laurierblad, gedroogd1
Knolselderpuree
-
knolselder geschild, in blokjes gesneden260 g
-
melk130 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
zout5 g
Gebraden eendenborst
-
water3300 g
-
zout150 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)2
Afronding
-
rode bietensap70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
water10 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 2 portie
Natrium
64751.4 mg
Eiwitten
83.2 g
Calorieën
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Vetten
117.4 g
Vezels
12.2 g
Verzadigd vet
68.1 g
Koolhydraten
79.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Volcano Steak Burgers
Nessuna valutazione
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nessuna valutazione
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Zeevruchtenrijst
Nessuna valutazione
Smoothie trio
10min
Rauwe chocolade bietencake
Nessuna valutazione
Kip met 'mole verde' saus
1h
Nyonya kip-curry bun
Nessuna valutazione
Hollandaisesaus
15min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Romige Feta Dip
Nessuna valutazione