Apparaten en accessoires
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
2 portie
Ingrediënten
Gefermenteerde rode kool
-
rode kool300 g
-
zout10 g
-
rode wijn200 g
-
sherryazijn100 g
-
sumak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels2
-
steranijs¼ stuk
-
kruidnagel1
-
laurierblad, gedroogd1
Knolselderpuree
-
knolselder geschild, in blokjes gesneden260 g
-
melk130 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
zout5 g
Gebraden eendenborst
-
water3300 g
-
zout150 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)2
Afronding
-
rode bietensap70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
water10 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 2 portie
Natrium
64751.4 mg
Eiwitten
83.2 g
Calorieën
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Vetten
117.4 g
Vezels
12.2 g
Verzadigd vet
68.1 g
Koolhydraten
79.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Champagne gelei
Geen beoordelingen
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Risottata met kip en champignons
40min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Pasta met crème van pistache
30min
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Tomatensoep met Burrata
35min