Apparaten en accessoires
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
2 portie
Ingrediënten
Gefermenteerde rode kool
-
rode kool300 g
-
zout10 g
-
rode wijn200 g
-
sherryazijn100 g
-
sumak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels2
-
steranijs¼ stuk
-
kruidnagel1
-
laurierblad, gedroogd1
Knolselderpuree
-
knolselder geschild, in blokjes gesneden260 g
-
melk130 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
zout5 g
Gebraden eendenborst
-
water3300 g
-
zout150 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)2
Afronding
-
rode bietensap70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
water10 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 2 portie
Natrium
64751.4 mg
Eiwitten
83.2 g
Calorieën
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Vetten
117.4 g
Vezels
12.2 g
Verzadigd vet
68.1 g
Koolhydraten
79.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Pisco sour
10 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min