Apparaten en accessoires
Knolselder parmigiana
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
Coating
-
gemalen lijnzaad (zie tips)20 g
-
water, gefilterd100 g
-
brood, dag oud naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd4 sneetjes
-
knoflookteentje1
-
gedroogde tijm2 tl
-
gedroogde salie blad1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Knolselder koteletjes
-
extra vergine olijfolie plus extra om te bakken10 g
-
gele ui (ca. 180 g), in vieren gesneden1
-
knoflookteentje1
-
verse tijm blaadjes alleen2 takjes
-
verse salie blaadjes alleen2 takjes
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
knolselder geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)2
-
vegan kaas (zie tips)160 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1496.4 kJ /
356.3 kcal
Vetten
16.2 g
Vezels
17.1 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1u.
Fruitpapje met ontbijtgranen
Geen beoordelingen
Rijstpudding
1u.
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Amandelcake
50min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min