
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coating
- 20 g gemalen lijnzaad (zie tips)
- 100 g water, gefilterd
- 4 sneetjes brood, dag oud naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd
- 1 knoflookteentje
- 2 tl gedroogde tijm
- 1 tl gedroogde salie blad
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Knolselder koteletjes
- 10 g extra vergine olijfolie plus extra om te bakken
- 1 gele ui (ca. 180 g), in vieren gesneden
- 1 knoflookteentje
- 2 takjes verse tijm blaadjes alleen
- 2 takjes verse salie blaadjes alleen
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 knolselder geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)
- 160 g vegan kaas (zie tips)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 356.3 kcal / 1496.4 kJ
- Eiwitten
- 11.3 g
- Vetten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vezels
- 17.1 g