
Apparaten en accessoires
Knolselder parmigiana
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
Coating
-
gemalen lijnzaad (zie tips)20 g
-
water, gefilterd100 g
-
brood, dag oud naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd4 sneetjes
-
knoflookteentje1
-
gedroogde tijm2 tl
-
gedroogde salie blad1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Knolselder koteletjes
-
extra vergine olijfolie plus extra om te bakken10 g
-
gele ui (ca. 180 g), in vieren gesneden1
-
knoflookteentje1
-
verse tijm blaadjes alleen2 takjes
-
verse salie blaadjes alleen2 takjes
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
knolselder geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)2
-
vegan kaas (zie tips)160 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
356.3 kcal /
1496.4 kJ
Eiwitten
11.3 g
Vetten
16.2 g
Koolhydraten
32 g
Vezels
17.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Appeltaart
Geen beoordelingen
Tosti met cottage kaas
Geen beoordelingen
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Gestoomd paaslam met groentjes
Geen beoordelingen
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Gember schillen
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Vegan pudding
15min
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen