Rote-Bete-Carpaccio mit Burrata

4.9 70 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    500 g
  • Rote Bete geschält
    800 g
  • natives Olivenöl
    140 g
  • Weißweinessig
    60 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Dijon-Senf
    1 TL
  • Ahornsirup
    15 g
  • Basilikum, getrocknet
    5 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Rucola
    120 g
  • Burrata in Stücken
    250 g
  • Granatapfelkerne (optioneel)
    2 EL
  • Pecannüsse, gehackt (optioneel)
    2 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 437 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1271 kJ / 304 kcal
Vetten 25 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...