Pilz-Cappuccino mit Serrano-Chips

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Champignons geviertelt
    75 g
  • Shiitakepilze, frisch geviertelt
    75 g
  • Kräuterseitlinge, frisch in Stücken (1 cm)
    100 g
  • Wasser
    200 g
  • Milch
    400 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Mehl
    15 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Sonnenblumenöl zum Braten
  • Serrano-Schinken
    4 Scheiben
  • Sahne
    100 g
  • Petersilienblätter grob gehackt

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 910.3 mg
Eiwitten 10.3 g
Calorieën 885.8 kJ / 211.7 kcal
Vetten 14.2 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 12.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...