Kohlrabi-Carpaccio

4.8 20 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 35min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Pinienkerne
    30 g
  • Kohlrabis (siehe Tipp), die zarten inneren Blättchen aufgehoben
    450 - 500 g
  • Kerbel abgezupft
    15 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    10 - 15 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Balsamico, hell
    25 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Honig
    1 TL
  • Senf, mittelscharf
    1 TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Parmesan, gehobelt zum Garnieren

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 374.2 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 1364.1 kJ / 326 kcal
Vetten 25.6 g
Vezels 9.7 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 22.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...