Schweinebäckchen-Ragout mit Morcheln

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Schweinebäckchen in Würfeln (2 cm)
    400 g
  • Öl
    50 g
  • Zwiebeln geachtelt
    140 g
  • Weißwein, trocken
    50 g
  • Cognac
    30 g
  • 5-Gewürze-Pulver
    2 TL
  • Salz
    5 - 10 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Worcester-Sauce
    5 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Wasser
    420 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Morcheln, frisch
    100 g
    30 g Morcheln, getrocknet, nach Packungsangabe vorbereitet
  • Erbsen, TK (optioneel)
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1204.3 mg
Eiwitten 21.4 g
Calorieën 1555.5 kJ / 371.8 kcal
Vetten 25.6 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...