Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g Petersilie, abgezupft
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 50 g Olivenöl
- 500 g Spargel, in Stücken (5-6 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Rindergeschnetzeltes (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 25 g Granatapfelkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2347 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 128 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2h 15 min
Dunkle Grundsauce
4j 30 menit
Zitronen-Chicken-Wings mit Gemüse und Reis
40 min
Kalbsfilet mit Radieschen und pinkem Stampf
1h 10 min
Gulasch
2j
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 menit
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln und Schoko-Grießpudding
2j
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkohl
2h 15 min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min
Hackbällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45 Min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50 menit
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45 Min