Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 200 g Äpfel, rot, geviertelt
- 120 g Essiggurken, in Stücken
- 200 g Matjesfilet, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 100 g Joghurt
- 15 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln klein, abgewaschen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohnensalat mit Speck
40 min
Rote Grütze
30 min
Spargeln mit Kartoffeln und Joghurthollandaise
45 min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Schichtdessert mit Kirschen
15 Min
Bohneneintopf mit Fleischbällchen
45 min
Apfelrotkohl
1 godz. 10 min
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2h
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15 Min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 min