Apparaten en accessoires
Orangencreme
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 40min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Orangensaft450 g
-
geriebene Orangenschale unbehandelt1 TL
-
Eigelb3
-
Speisestärke45 g
-
Zucker100 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Sahnesteif1 Pck.
-
Schokoladenraspel zum Bestreuen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Natrium
17 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1120 kJ /
268 kcal
Vetten
15 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
So schmeckt Frankreich
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Bananensplit-Dessert
20min
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
8u. 30min
Orangen-Creme-Karamell
12u.
Schokoladen-Kaffee-Pudding
15min
Tiramisu-Joghurt
12u.
Tiramisu-Creme für zwei
1u. 10min
Apfelcreme
30min
Buttermilch-Karamell-Dessert
7u.
Orangenquark
1u. 15min
Apfel-Quark-Creme mit Karamellsauce
2u.
Winter-Kakao
10min
Schmandmousse mit Orangen-Granatapfel-Kompott
2u. 30min