Apparaten en accessoires
Landbrot Backhausart
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
35 Scheiben
Ingrediënten
-
Weizenkeim200 g
-
Weizenkörner400 g
-
Wasser400 g
-
3 TL Trockenhefe, (12 g)frische Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Buttermilch120 g
-
Gebäckmehl (Weizenmehl 405)150 g
-
Balsamicoessig dunkel1 EL
-
Salz2 TL
-
Backmalz (optioneel)1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
291 kJ /
70 kcal
Vetten
0 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Das Kochbuch
131 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Weizen-Buttermilch-Brot
12u.
Weizen-Dinkel-Brot
12u.
Dinkelbrot
17u. 25min
Brotteig
5min
Fünfkorn-Brot
1u. 50min
Landbrot Backhausart
2u.
Einfaches Mischbrot
3u. 40min
Einfaches Mischbrot
3u. 40min
Blumenbrot
2u. 40min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1u. 30min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15u. 45min
Bergisches Urbrot
17u.