Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Weizenkeim
- 400 g Weizenkörner
- 400 g Wasser
-
¾
Würfel frische Hefe (30 g)
of 3 TL Trockenhefe (12 g) - 120 g Buttermilch
- 150 g Gebäckmehl (Weizenmehl 405)
- 1 EL Balsamicoessig, dunkel
- 2 TL Salz
- 1 TL Backmalz (optioneel)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 291 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhrenbrot
2 Std.
Weizenbrot Betty
4 godz. 35 min
Sonnenblumenbrot
1h 20min
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
Erdnusskrokant
1h 30min
Sandwichbrot
3 Std.
Fünfkorn-Brot
1 godz. 50 min
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Mayonnaise
5 Min
Landbrot Backhausart
2 Std.
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Joghurtbrot
14 Std. 50 Min