Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 500 - 600 g Schweinelende
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 - 1 ½ TL Paprika, süß
- 6 - 8 Scheiben Speck, mager, geräuchert (60-80 g)
- 500 g Sauerkraut, konserviert
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet (optioneel)
- 3 Wacholderbeeren (optioneel)
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 3 EL Olivenöl, zum Braten
- 140 g Milch
- 40 g Butter
- 2 - 3 Prisen Muskatnuss
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45 min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Schweinefilet mit Senfsauce
35 min
Chilli con carne
40 min
Forellen mit Sauce Hollandaise
50 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 min
Heringsstipp mit Kartoffeln
1h
Kartoffelsuppe
1h
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2h
Fischbällchen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1h
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 min