Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Schweinelende, in Scheiben (1 cm)
- 100 g Champignons, in Scheiben
-
75
g Wermut, trocken
of 75 g Madeira - 100 g Milch
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 TL grobkörniger Senf
- 1 TL scharfer Senf
- 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l)
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
-
2
EL Crème fraîche, mit 30% Fettgehalt
of 2 EL Sahne - 1 geh. EL Speisestärke
- 2 - 3 frische Petersilie, abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackbraten mit Pilzen
1h 30min
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1h 20min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Hähnchenbrust pizzaiola
55min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45min
Forellen mit Sauce Hollandaise
50min
Hackbraten mit Ei
1h 20min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h
Schweinefilet an Senfsauce
30min