Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Olivenöl
- 300 g Rinderlende filet, , in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Salz
- 300 g Rinderlende, in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g frische Pilze, geviertelt (z.B. Champignons)
- 30 g Wasser
- 10 g Speisestärke
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Brühwürfel für Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Senf (z.B. Dijon-Senf)
- 200 g Sahne
- 50 g Gewürzgurken, in Streifen (optioneel)
- frische Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grüne Bohnen mit Thymian
1 Std. 10 Min
Quinoa-Gemüse-Salat
30 min
Schokoladenmousse
3h 20min
Gefüllte Paprikaschoten mit Reis und Tomatensauce
1h
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 Std. 10 Min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1h 25min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30 min
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50min
Spaghetti Carbonara
35min
Sauce Hollandaise
15min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 min