Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Öl
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 500 g Rinderfilet, in Würfeln (4 cm)
- 300 g Suppengemüse, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- 2 Zweige Thymian, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Rotwein, trocken
- 230 g Wasser und mehr zum Kochen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Bandnudeln
- 1 EL Speisestärke
- 1 Tomate, in Würfeln (1-1,5 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2398 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 godz.
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 godz. 30 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 10 min
Hähnchen-Gemüse-Topf
1 godz.
Hähnchen und Garnelen mit saisonalem Gemüse (富贵虾球)
30 min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2 godz. 10 min
Hähnchen mit Paprikagemüse
1 godz.
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1 godz.
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min
Winzertopf
2 godz. 40 min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 godz. 50 min