Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rinderfiletsteak, in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 Prise Pfeffer
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g frische Pilze, geviertelt (z.B. Champignons)
- 30 g Wasser
- 10 g Speisestärke
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Senf (z.B. Dijon-Senf)
- 200 g Sahne
- 50 g Gewürzgurken, in Streifen (optioneel)
- Petersilie, gehackt, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1871 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1sa 30 dk
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 godz. 40 min
Rindfleischstreifen anbraten
15 min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 godz.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Hähnchen mit Paprikagemüse
1h
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2sa
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45 dk