Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce

Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce

4.5 1.4K beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl
    40 g
  • Rinderfiletsteak in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
    600 g
  • Pfeffer
    2 Prise
  • Salz
    1 TL
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • frische Pilze geviertelt (z.B. Champignons)
    250 g
  • Wasser
    30 g
  • Speisestärke
    10 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Senf (z.B. Dijon-Senf)
    1 TL
  • Sahne
    200 g
  • Gewürzgurken (optioneel) in Streifen
    50 g
  • Petersilie gehackt, zum Bestreuen

Voeding per 1 Portion

Calorieën 449 kcal / 1871 kJ
Eiwitten 36 g
Vetten 31 g
Koolhydraten 6 g
Vezels 1.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...