Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
-
1
Knoblauchzehe
of 20 g Zwiebel, in Spalten -
250
g Putenschnitzel, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
of 250 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1095 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 584 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleischstreifen anbraten
15min
Putenfleischwürfel anbraten
15min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Rindfleischwürfel anbraten (medium)
15min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Garnelen anbraten
15min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min