Hähnchenfleischstreifen anbraten

Hähnchenfleischstreifen anbraten

3.3 103 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Öl
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
    20 g Zwiebel, in Spalten
  • Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
    250 g
    250 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 245 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 1022 kJ / 244 kcal
Vetten 20 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...