Compatibele versies
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Öl
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
-
300
g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
of 300 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 71 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Putenfleischwürfel anbraten
15 min
Schweinefleischstreifen anbraten
15 min
Lachswürfel anbraten
15 min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15 min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Putenfleischstreifen anbraten
15 min
Suppengemüse anbraten
25 min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15 min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15 min
Garnelen anbraten
15 min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min