Compatibele versies
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Öl
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
-
300
g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
of 300 g Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 71 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15min
Basmati-Reis, gekocht
35min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Lachswürfel anbraten
15min
Suppengemüse anbraten
25 min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min
Langkornreis, gekocht
35min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15min
Putenfleischstreifen anbraten
15min