Garnelen, Paprika und Chili anbraten
TM6

Garnelen, Paprika und Chili anbraten

3.4 (47 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g Öl
    of 20 g Olivenöl
  • 200 g rote Paprika, in Streifen (5 x 0,5 cm)
  • ½ rote Chilischote, frisch, in Scheiben
  • 200 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält (à ca. 30 g), entdarmt, trocken getupft

Voeding
per 100 g
Calorieën
402 kJ / 96 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
6 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
1.1 g
Natrium
286 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten