Suppengemüse anbraten

Suppengemüse anbraten

4.5 26 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
400 Gramm

Ingrediënten

  • Öl
    20 g
  • Zwiebeln in Spalten
    170 g
  • Möhren in Scheiben (1-2 cm)
    130 - 150 g
  • Staudensellerie in Scheiben (0,5-1 cm)
    70 - 90 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 Gramm

Natrium 42 mg
Eiwitten 1 g
Calorieën 324 kJ / 77 kcal
Vetten 5 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...