Rindfleischstreifen anbraten

Rindfleischstreifen anbraten

3.0 36 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
250 g

Ingrediënten

  • Öl
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
    20 g Zwiebel, in Spalten
  • Rindergeschnetzeltes (1 cm x 3-4 cm), trocken getupft
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 250 g

Natrium 120 mg
Eiwitten 53 g
Calorieën 2118 kJ / 507 kcal
Vetten 31 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...