Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Öl
- 400 g Rindergeschnetzeltes, z. B. Rinderhüfte, (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 x 0,5 cm)
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Tortiglioni (z. B. von Barilla)
- 200 g Sahne
- 100 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 627 kJ / 2624 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geschmorte Putenrouladen mit Bandnudeln
2 Std.
One-Pot-Hähnchen-Fajita-Pasta
40 Min
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35 Min
Hähnchen provençale mit Reis und Pfirsichen
1h
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10min
Hähnchen mit Paprika und Reis
1h
Hähnchen-Geschnetzeltes mit Paprika und Bandnudeln
40 Min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln und Schoko-Grießpudding
2 Std.
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Hähnchen Jägerart
35 Min