Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Öl
- 400 g Rindergeschnetzeltes, z. B. Rinderhüfte, (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 x 0,5 cm)
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Tortiglioni (z. B. von Barilla)
- 200 g Sahne
- 100 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 627 kJ / 2624 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1h 20 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Schweinefilet mit Senfsauce
35 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1h 5min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kartoffeln
50 min
Hähnchen-Bärlauch-Geschnetzeltes
30min
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1 Std.
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 Std. 15 Min
Hähnchen-Curry-Reis
1 Std.
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35 min