Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Öl
- 400 g Rindergeschnetzeltes, z. B. Rinderhüfte, (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 x 0,5 cm)
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Tortiglioni (z. B. von Barilla)
- 200 g Sahne
- 100 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 627 kJ / 2624 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.
Hähnchen mit Paprika und Reis
1h
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35 min
Hähnchen-Geschnetzeltes mit Paprika und Bandnudeln
40 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20 min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1h 40 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Curryhähnchen süß-sauer
3h
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln (XXL)
1h 5min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10 min