Risottata mit Huhn und Pilzen

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesankäse in Würfel geschnitten (2cm x 2cm)
    40 g
  • Knoblauchzehe in dünne Scheiben geschnitten
    1
  • Paprika (Gemüse) in Stücke geschnitten (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • Pouletschenkel, ohne Haut, ohne Bein und Knochen
    250 g
  • Olivenöl
    20 g
  • frische Pilze geviertelt
    100 g
  • Tomaten, gewürfelt, aus der Dose
    200 g
  • Paprika (optioneel)
    1 TL
  • Wasser
    400 g
  • Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Pasta, getrocknet, Typ Spaghettini Kochzeit (8-9 Minuten)
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 727.6 mg
Eiwitten 24.1 g
Calorieën 2163.3 kJ / 517.1 kcal
Vetten 12.6 g
Vezels 13.5 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 84.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...