Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 800 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- Olivenöl zum Einfetten
-
6
Hechtsteaks (à 120 - 200 g)
of 6 weiβe Fischfilets (z.B. Barsch, à 120 - 200 g) - 2 TL Salz nach Geschmack
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 50 g Weißwein (optional)
- 400 g Tomaten, in Stücken
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1269 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffelsuppe
1 Std.
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 Min
Gebackene Eier mit Spinat
40 Min
Forellen mit Sauce Hollandaise
50 Min
Apfelkuchen
1 Std.
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 Min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1 Std.
Zwetschen-Küchlein
1 Std. 30 Min
Marokkanische Bohnencrèmesuppe
35 Min
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45 Min