Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln

4.6 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Kartoffeln in Stücken (3-4 cm)
    800 g
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Hechtsteaks (à 120 - 200 g)
    6
    6 weiβe Fischfilets, (z.B. Barsch, à 120 - 200 g)
  • Salz nach Geschmack
    2 TL
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Möhren in Stücken
    100 g
  • Weißwein (optional)
    50 g
  • Tomaten in Stücken
    400 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Wasser
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 33 g
Calorieën 1269 kJ / 302 kcal
Vetten 7 g
Vezels 3.4 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...