Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garam-Masala-Gewürzmischung
- 2 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Koriander, gemahlen
-
1
EL Kreuzkümmel, gemahlen
of ½ EL Kreuzkümmelsamen - ½ TL Muskatnuss
- 1 EL Nelken, gemahlen
- 1 EL Kardamomsamen, gemahlen
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
Garam-Masala-Hähnchen
- 400 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 80 g Saure Sahne
- 50 g Butter
- 1 TL Zucker (optioneel)
- ¾ TL Salz, nach Geschmack
- 500 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4637 kJ / 1108 kcal
- Eiwitten
- 127 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 56 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Zerpflücktes Hähnchen in Tomatensauce (Tinga de pollo)
30 min
Hähnchenbrust pizzaiola
55 min
Indisches Gemüsecurry
50 min
Würzige Marokkanische Linsensuppe
40 min
Mangochutney
1h 20 min
Quiche Lorraine
50 min
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45 min
Hähnchen-Gemüse-Korma mit Cashews
2h 30 min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5 min
Schnelles Thai-Hühnchencurry
40 min
Safran-Hühnchen-Penne
35 min