Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garam-Masala-Gewürzmischung
- 2 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Koriander, gemahlen
-
1
EL Kreuzkümmel, gemahlen
of ½ EL Kreuzkümmelsamen - ½ TL Muskatnuss
- 1 EL Nelken, gemahlen
- 1 EL Kardamomsamen, gemahlen
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
Garam-Masala-Hähnchen
- 400 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 80 g Saure Sahne
- 50 g Butter
- 1 TL Zucker (optioneel)
- ¾ TL Salz, nach Geschmack
- 500 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4637 kJ / 1108 kcal
- Eiwitten
- 127 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 56 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1h 40min
Gemüse-Eintopf
50min
Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli
1h 20 min
Gebackene Eier mit Spinat
40 Min
Chilli con carne
40 Min
Schnelles Thai-Hühnchencurry
40 Min
Würzige Marokkanische Linsensuppe
40 Min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 Std. 10 Min
Basilikumpesto
10 Min
Truthahn mit Cranberrysauce
4h
Rinds-Laab
1h 5min
Beef-Chili mit Zitronenfeta
45 Min