Compatibele versies
Gebratener Sellerie mit Chimichurri und Blätterteig-Crisps
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Knollensellerie, geschält, in Stücken
- 125 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 600 g Knollensellerie, geschält, halbiert, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 Packung Blätterteig (ca. 280 g)
- 60 g Butter, in Stücken, , plus 1 EL zum Anbraten
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Rotweinessig
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Olivenöl, plus 1 EL zum Anbraten
- ½ - 1 TL Chiliflocken, getrocknet (nach Geschmack) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3102 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1116 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 min
Mühlviertler Leinölerdäpfel
15 min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 min
Quinoa Taboulé
40min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45 min
Italienische Frittata
35 min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 min
Gemüsetatar rot-grün
15 min
Pastinaken-Kürbis-Suppe
35 min
Blattsalat mit grünem Dressing und Walnüssen
10 min
Grünes China-Gemüse
30 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min