Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de morrón en trozos
- 200 g de puerro en rodajas, (solo la parte blanca)
- 40 g de manteca
- 4 filetes de pescado blanco de aprox. de 250 g c/u o un trozo entero del pescado elegido (brótola, lenguado, pescadilla, corvina)
- 4 cucharaditas de sal
- 2 cucharadita de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 60 g de vino blanco
-
1
cucharada de almidón de maíz
of 1 cucharada de harina 000 - 250 g de agua
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 cubito de caldo de verduras - 800 g de papas salpimentadas en cubos (2 cm)
- 200 g de crema de leche
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2385.9 kJ / 570.2 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de carne y calabaza
1hod.
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 Min
Tarta soufflé de espinaca
1hod.
Ragú de Pollo con Polenta
45 min
Lomo a la mostaza
1 Std. 45 Min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min
Polenta gratinada
45 min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Mini albóndigas con salsa de hongos
1 Std. 10 Min
Budín de naranja
1hod.
Pastel de pollo y batata extra dulce
1hod.