Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 250 g de lentejas de 4 mm
- 150 g de cebolla cortada en dos
- 100 g de pimentón rojo en trozos
- ½ diente de ajo sin la raíz
- 5 g de jengibre fresco
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de cúrcuma en polvo
- ¼ cucharadita de cilantro seco
- ¼ cucharadita de cardamomo en polvo
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 40 g de aceite de oliva
- 40 g de agua hirviendo
- 2 cucharaditas de pasta de curry rojo
- 40 g de vino blanco
- 2 cucharaditas de maicena
- 400 g de tomates en conserva picado en cubos
- 400 g de leche de coco
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
- cilantro fresco para decorar
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1126 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min
Sopa de pollo de invierno
1h
Sofrito chileno
20min
Remolacha cocida (Pelar)
40min
Frijoles de olla en cocción lenta
5h
Cazuela de porotos con rabas y camarones
6 Std. 10 Min
Ensalada de lentejas con reducción de balsámico
1h 15min
Ensalada de kanikama y rabanitos
25min
Crema marmoleada de garbanzos y espinacas
40min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Crema de zapallito italiano
50min
Empanada de pino al horno
4h