Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de batatas en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 750 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de crème fraîche
- 6 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 847 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 5.76 g
- Koolhydraten
- 25.62 g
- Vetten
- 8.57 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema de guisantes
30 min
Crema de judías blancas y verduras
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35 min
Crema de judías verdes
35 min
Sopa de lentejas rojas con calabaza y romero
45 min
Sopa griega de garbanzos
25 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Crema de batatas con leche de coco
40 min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min