Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de puerro cortado en rodajas
- 20 g de mantequilla salada
- 200 g de caldo de ave
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 200 g de calabacín cortado en juliana
- 150 g de ramilletes de brócoli
- 1 cucharadita de aceite para engrasar la bandeja Varoma
- 800 g de filetes de lenguado salpimentados
- 100 g de yogur griego
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1032 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 33.79 g
- Koolhydraten
- 4.18 g
- Vetten
- 10.56 g
- Vezels
- 2.32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dorada a la catalana
30min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Salmón con puré de manzana y coles de bruselas
30min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25 min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Salmón en papillote con puerros a la crema (MEATER)
1h
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
45min